De Duikvereniging

Onze vereniging is gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant, echter wordt onze ledenlijst gevormd door duikers uit de hele regio. Wij zijn een actieve vereniging en duiken nagenoeg het hele jaar door. Daarnaast beschikken wij over het zwembad de Warande op de woensdagavonden.

Lid worden van The Seaturtles biedt tal van voordelen:

Zwembadtrainingen                                                                                                                                                      

Elke woensdagavond tussen 21.15 uur en 22.15 uur, kun je meedoen aan de zwembadtrainingen welke door de vereniging worden verzorgd.

Evenementen
Een actieve evenementencommissie organiseert jaarlijks diverse evenementen waaraan je als lid tegen sterk gereduceerde tarieven kunt deelnemen. Enkele jaarlijks terugkerende evenementen zijn: een Grevelingenbootduik, een reanimatie-training en een duikweekend in Zeeland.

Buitenduiken
Voor de buitenduiken wordt een duikplanning gemaakt. Deelname aan deze clubduiken is uiteraard vrijblijvend. De planning vind je op deze website.

Goedkoop je flesvullen
Leden kunnen tegen sterk gereduceerde tarieven vulkaarten kopen om hun flessen te vullen. Het voordeel kan hierbij al snel oplopen tot 75%.
De club heeft vulkaarten van:

Duikcentrum Scharendijke te Scharendijke
One2Dive te Oosterhout
Sub Ocean Services

Altijd een buddy
Tijdens de trainingsavond maak je gemakkelijk duikafspraken met andere leden. Je kunt ook een oproepje via onze mailinglist of Whatsapp versturen. Via de club vind je altijd wel een geschikte buddy!

Facebook