Wat we doen

Zwembadtrainingen

We geven zwembad trainingen om je conditie en zwemvaardigheid op peil te gehouden. Twee keer per maand hebben we een perslucht training, waar je diverse (duik)vaardigheden kunt oefenen. Vaardigheden die gelukkig zelden of nooit nodig zijn kunnen zo onder veilige omstandigheden worden geoefend. Belangrijk omdat als ze nodig zijn je het nooit te goed kent. Vanzelfsprekend is er zo nu en dan ook tijd voor een spelletje. Na afloop “evalueren” we de training altijd even in de gezellige kantine bij het zwembad.

Duik-Opleidingen

In samenwerking met verschillende duikscholen wordt de basis kennis van het duiken in het zwembad gegeven. Ook een introductieduik vindt hier vaak plaats en zo kun je op een ontspannen manier kennis maken met de duiksport. 

De echte opleidingen worden door ervaren instructeurs gegeven  die ook met je meegaan naar het buitenwater om je te trainen in de natuurlijke omstandigheden van het buitenwater.

Kijk voor meer informatie gerust eens op onderstaande websites.

www.rngdiving.nl

of
www.dannysduikopleidingen.webnode.nl

of
www.madefordiving.nl

Buitenduiken

Om te kunnen duiken organiseren wij praktisch het gehele jaar door clubduiken. De duikplaatsen worden ver vooruit gepland en variëren sterk van karakter maar zijn over het algemeen voor alle brevetten geschikt. Op deze manier kun je op een leuke, vrijblijvende wijze met een groot aantal duikstekken kennismaken.

Andere evenementen

Bootduiken op de Grevelingen en de Oosterschelde,  najaarsactiviteit, reanimatie-training aan de waterkant, ijsduiken, barbecue-duiken, enz. The Seaturtles hebben wat dat betreft een naam hoog te houden. Het is werkelijk verbazingwekkend wat er allemaal te zien is in het Nederlandse water. Ideeën voor nieuwe evenementen zijn natuurlijk ook altijd welkom.

IMG_5429

Duikweekend 2022

In september duiken we een heel weekend op de Grevelingen en de Oosterschelde. Ook zijn we dit jaar met de RIB Boot van duikcentrum de Witte Boulevard in de Oosterschelde een driftduik gaan maken. Tussen de buien door gevaren en ook nog bruinvissen gespot. Kortom fantastisch. 

Wil je volgend jaar ook mee? Wordt snel lid van onze gezellige vereniging